Wij zijn verheugd te melden dat Hartman Logistics alle transportbewegingen van Kremer Zand en Grind gaat overnemen per 1 juli.


Voor diegenen die ons nog niet kenden: Hartman Logistics is een veelzijdige transportonderneming, met een brede
ervaring en kennis in (speciaal) transport, kraanprojecten, kraanverhuur, montagewerkzaamheden prefab (beton, staal en houtskeletbouw) en engineering.

We bieden flexibele transportoplossingen voor (zware) ladingen. Onze transportvloot bestaat uit 15 veelzijdig uitgeruste vrachtwagens; de semi-diepladers bijvoorbeeld zijn bij uitstek geschikt voor het transport van zwaardere lading. Dit type trailer is tevens voorzien van oprijplaten en daarmee inzetbaar voor het vervoer van bouw- en constructiematerieel. Onze zware autolaadkranen zijn uitermate geschikt voor het plaatsen van objecten op grote hoogte en/of in het binnenstedelijk gebied.

Door het bundelen van krachten, de autolaadkranen en zwaar transport van ons bedrijf én het gedifferentieerde
zandtransport van Kremer Zand en Grind ontstaat een gespecialiseerde transportonderneming die de complexe
vraagstukken in de huidige markt goed in kan vullen. Het plannen en uitkienen van beladingsgraad, efficiëntie en
rendement is namelijk specialistenwerk geworden. Het zo duurzaam mogelijk denken en doen, gevoegd bij een 24/7
mentaliteit is bij dat alles ons motto!

De leiding van deze onderneming is per 1 juli in handen van ondergetekende, voor de logistieke planning is Jesse Hartman verantwoordelijk.

Natuurlijk willen wij ons enthousiasme over de nieuwe gebundelde kracht van Hartman Logistics en de vele mogelijkheden die we nu kunnen bieden graag met u delen. Als u ons belt of mailt maken we graag een vrijblijvende koffieafspraak. Bellen of mailen voor specifieke informatie over de vele mogelijkheden die we kunnen bieden kan via telefoonnummer 0591 549 820 of mail harry.hartman@hartmanlogistics.nl
Ik vertel u dan graag meer!