Kraanverhuur

Voor de (korte of langere) inzet van mobiele kranen of rupskranen tot 750 ton capaciteit bent u bij
Hartman Logistics aan het juiste adres. Met onze eigen kranenvloot én die van ons partnernetwerk
bieden we u voor elke uitdaging op hijsgebied een passende oplossing.
Hartman Logistics beschikt over een aantal multifunctionele knikarmkranen in de range van 90/100tm. Deze krachtpatsers kunnen zich qua capaciteit meten met bijvoorbeeld een ‘gewone’ 50 tons mobiele kraan, maar overtreffen die ruimschoots op gebied van inzetbaarheid, ruimtebeslag en snelheid. Zo heeft een knikarmkraan maar een kleine opstelruimte nodig en is de kraanarm zeer wendbaar. Ideaal om bijvoorbeeld hijswerkzaamheden vlak naast een gebouw te verrichten zonder
het verkeer op de naastgelegen weg te hinderen. Of op een industriële locatie constructiedelen te plaatsen waarbij de normale werkzaamheden ongehinderd kunnen doorgaan.
 
Onze knikarmkranen zijn extra bijzonder: ze beschikken namelijk over een zogenaamde Fall Protection Mode. Deze biedt uitkomst in situaties waarbij normale valbeveiliging of het werken met een werkbak niet mogelijk is. Een medewerker kan dan veilig gezekerd worden aan de knikarmkraan, die in dat geval fungeert als valbeveiliging.
 
Weten hoe de Fall Protection Mode werkt? Bekijk hier het filmpje!
 
 
Hartman Logistics heeft nog meer bijzondere kranen in de vloot, zoals de Jekko-SPX532 minikraan. Deze mini-krachtpatser combineert een hijsvermogen van maar liefst 3200 kg met zeer compacte 
afmetingen. Deze machine past daardoor gewoon door de deur en dat komt goed van pas bij allerlei werkzaamheden in besloten of krappe ruimtes.
 
Hartman Logistics heeft de SPX532 uitgerust met een zeer speciaal hijsgereedschap: een grabbertool. Hiermee is het mogelijk om van onderaf materiaal in een (dak)constructie te plaatsen. Een soort omgekeerd hijsen dus. Heel handig bij bijvoorbeeld het plaatsen van plafondelementen of constructiedelen tegen een verdiepingsvloer in een bestaand gebouw.