Over ons

Hartman Logistics biedt een compleet pakket aan logistieke diensten voor zware lading tot ca. 120
ton. Van een enkele kraaninzet tot opslag, transport, montage, het opstellen van een hijsplan of het
regelen van vergunningen: Hartman Logistics regelt het allemaal. Wij staan voor eerlijk advies en een
praktische en efficiënte aanpak van uw logistieke uitdaging. Zonder poespas en 24/7 paraat voor u.
Want uw project is onze specialiteit.

Wie is Harry Hartman?

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dat is het motto van Harry Hartman, oprichter en eigenaar van Hartman Logistics. Duidelijke, goede afspraken maken en eerlijk werk leveren. Harry zet net even een stapje meer om het probleem van de klant écht op te lossen. Hij denkt buiten de kaders en waar anderen beren op de weg zien, ziet Harry mogelijkheden en kansen. Dan schakelt hij snel en gaat aan de slag.

Wie is Jesse Hartman?

Jesse is de zoon van Harry en verantwoordelijk voor de transportafdeling bij Hartman Logistics. Hij heeft een logistieke achtergrond en ervaring in het internationale wegtransport op het gebied van planning, fleetmanagement, subcontracting en Value-added logistics (VAL). Net als zijn vader is Jesse praktisch, flexibel en oplossingsgericht ingesteld. Een aanpakker die niet loslaat voordat hij een logistieke uitdaging tot een goed einde heeft gebracht.
Uw project is onze specialiteit

Onze partner: Kremer Zand en Grind

Kremer Zand en Grind is dé specialist op het gebied van zand en grind. Uit eigen zandwinningen wordt industriezand gewonnen en verwerkt tot gedroogd en gekalibreerd zand en grind. Kremer heeft het gehele proces van winning tot zeving van zand en grind in eigen beheer. De winning van zand en grind vindt plaats nabij Sellingen in de provincie Groningen en in Rhede/Barlo (D). De droog- en zeefinstallatie en verpakkingslijnen bevinden zich op Kremers hoofdlocatie in Emmen.

Kremer Zand en Grind is een familiebedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in het winnen van zand. Hartman Logistics en Kremer Zand en Grind zijn partners: Hartman Logistics verzorgt het complete transport van de zand- en grindproducten van Kremer. De transportvloot wordt daarnaast ingezet bij de logistieke projecten die Hartman uitvoert. Het partnership van Hartman Logistics en Kremer Zand en Grind op het gebied van transport leidt zo tot een betere efficiency én meer toegevoegde waarde.

Veiligheid & Kwaliteit

Veilig werken volgens hoge kwaliteitsnormen vinden we belangrijk bij Hartman Logistics. Daarom
investeren we in de opleiding van medewerkers en in kwaliteitsmanagement. Hartman Logistics
beschikt over de volgende certificeringen: Erkend lid VVT en VCA*
Bovendien beschikken al onze operationele medewerkers over het Digitaal Veiligheidspaspoort (DVP)
ten behoeve van werkzaamheden in de railinfra.