Transport

Hartman Logistics biedt flexibele transportoplossingen voor (zware) lading tot ca. 120 ton. Met de inzet van eigen materieel en ons betrouwbare partnernetwerk hebben we voor elke transportuitdaging een oplossing paraat. 

De transportvloot van Hartman Logistics bestaat uit 15 veelzijdig uitgeruste vrachtwagens waarmee een keur aan lading vervoerd wordt. De semi-diepladers zijn bij uitstek geschikt voor het transport van zwaardere lading. Dit type trailer is tevens voorzien van oprijplaten en daarmee inzetbaar voor het vervoer van bouw- en constructiematerieel.

Kremer Zand en Grind

Een bijzondere activiteit van Hartman Logistics is het vervoer van zand en grind. Voor onze partner Kremer Zand en Grind vervoeren we op dagelijkse basis alle zand- en grindproducten vanaf diverse productielocaties naar afnemers in heel Nederland.  Zo wordt onder andere het zeer speciale AcquaSilica® filterzand, dat wordt gebruikt voor drinkwaterproductie, volgens ATA+ of verzegeld getransporteerd. Ook het zand voor kunstgrasvelden vindt via Hartman Logistics zijn weg naar de klant. Het filterzand en filtergrind wordt geleverd in containers, silo’s, big bags met losslurf en handzame zakken van 25 kg. Voor een efficiënt transport van deze en andere lading zijn een aantal vrachtwagens daarom uitgerust met een handige kooi-aap.
Uw project is onze specialiteit